Interieur

Het interieur is een belangrijk onderdeel van uw woning.


Interieurbouw

Het interieur is een belangrijk onderdeel van uw woning. Daarom denkt Time Interieur met u mee in het realiseren van uw woonwensen.  Het gebruik van de kleuren in uw woning, kunt u een geheel andere sfeer bereiken. Time Interieur helpt u om de juiste keuzes te maken in kleur en materiaal gebruik. Het meest compleet maakt u de sfeer, door in de juiste combinatie de stoffering en de meubels te kiezen.

Wij kunnen het advies uitwerken zodat u hiermee zelf aan de slag kunt. Maar u heeft ook de mogelijkheid begeleid te worden door ons.
U geeft zelf aan welke vorm u het meest aanspreekt, op basis hiervan maken we een passende offerte
Wij zijn gespecialiseerd in plafond/vloer-plinten, kozijnen deuren en diverse aftimmering. Ook maken wij interieurwensen op maat; trappen, (inbouw) kasten, tafels e.d.

interieur2_edited-1

 

Vanaf het moment dat de tekeningen worden besproken met de architect valt rekening te houden met de te behalen sfeer. Het begeleiden van het interieur – proces is dan ook wat wij bieden. De vele creatieve ideeën in samenspraak met de klant, zodat de sfeer van de personen die er wonen of werken naar voren komt. Dit is waar Time interieur naar streeft.
Van kleuradvies tot styling; wij komen graag bij u langs.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend mailen of telefonisch contact met ons opnemen: 06-12738167

In opdracht van Dalani

Picture 1 of 2