Projecten

Hier vind u een selectie van verschillende projecten gerealiseerd door Time-bouw.

Woonhuis Nieuwe Niedorp

Woonhuis Nieuwe Niedorp

Deze voormalige pastorie uit 1867, gelegen aan de karakteristieke Dorpsstraat van Nieuwe Niedorp, wordt geheel verbouwt en verbeterd waar nodig. De gehele boven verdieping wordt opnieuw in gedeeld, voorzien van 2 badkamers en vierslaapkamers. De begane grond wordt geheel gestript, de trap wordt door Time Bouw ontworpen en krijgt een prominente plaats in de hal.

Lees meer

Woonhuis Waterland

Woonhuis Waterland

Bekijk hieronder het artikel over het Woonhuis Waterland. Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4

Lees meer

N.M. Heilig

N.M. Heilig

N.M. Heilig B.V. is een toonaangevend bedrijf op het gebied van complete afvalverwerking en bulkhandling installaties. In samenwerking met Heilig voorziet Time Bouw alle bouw werkzaamheden voorafgaand aan de kolentransport-hallen. Tevens voorzien wij de beton en staal werkzaamheden.

Lees meer

Le Pain Quotidien

Le Pain Quotidien

  Deze wereldberoemde keten vind zijn oorsprong in Belgie. Le Pain Quotidian staat voor Biologisch, kwaliteit en duurzaamheid. Geniet in de unieke ambiance van een eerlijke kop koffie. Voor de vestigingen in Amsterdam hebben wij de Bouw en interieur werkzaamheden mogen uitvoeren voor Le Pain Quotidien. - Beedhovenstraat - Spuistraat - De Pijp - Oud [...]

Lees meer

Slaapkamer

Slaapkamer

Resultaat Een licht en fris ogende slaapkamer, met twee inloopkasten en in het midden ruimte voor de tv en opberglades. Oude raamluiken zijn de doorgang naar de aangrenzende badkamer.  

Lees meer

Medisch Centrum Gelderlandplein

Medisch Centrum Gelderlandplein

Resultaat Wij zijn samen met het team van het Medisch Centrum en de architect zeer tevreden en blij met het prachtige resultaat. Mooi om een bestaand pand een prachtig nieuwe functie en uitstraling voor de buurt te kunnen geven.  

Lees meer

Woonhuis met Glazen pui

Woonhuis met Glazen pui

Resultaat  De glazen pui geeft een prachtige zee van licht in de woning, met het ronde plafond is het zeer zeker een unieke uitbouw. [/col340] [/section]  

Lees meer